برگزاری کارگاه آموزشی « انتخاب نشریه مناسب برای انتشار مقالات علمی»

برگزاری کارگاه آموزشی « انتخاب نشریه مناسب برای انتشار مقالات علمی»

به گزارش واحد آموزش کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند کارگاه آموزشی « انتخاب نشریه مناسب برای انتشار مقالات علمی »  برگزار خواهد شد.

دکتر مجید جامی الاحمدی ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه با اعلام این خبر افزود: به منظور توانمندسازی اعضای محترم هیات علمی دانشگاه کتابخانه مرکزی و مرکز نشر و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با همکاری مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد کارگاه آموزشی « انتخاب نشریه مناسب برای انتشار مقالات علمی »  را با تدریس سرکار خانم دکتر زهره عباسی، ریاست محترم مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردو.سی مشهد، در تاریخ چهارشنبه 22 دی ماه  1400 ساعت 12 الی 14 برگزار خواهد کرد.

مباحث این کارگاه شامل اهمیت و ضرورت انتخاب نشریه مناسب، ملاک های انتخاب نشریه مناسب برای ارسال مقاله، سامانه های انتخاب نشریه مناسب و ... خواهد بود.

شرکت در این کارگاه آموزشی برای کلیه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه رایگان است و علاقه مندان برای ثبت نام می توانند به سامانه پویا بخش ثبت نام در کارگاه ها مراجعه نمایند.

لینک ورود به کارگاه آموزشی:

نظر شما :