کارگاه آموزشی « انتخاب نشریه مناسب برای انتشار مقالات علمی » برگزار شد.

کارگاه آموزشی « انتخاب نشریه مناسب برای انتشار مقالات علمی »  برگزار شد.

به گزارش واحد آموزش کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند کارگاه آموزشی « انتخاب نشریه مناسب برای انتشار مقالات علمی »  روز چهارشنبه 22 دی ماه ساعت 12-14 برگزار شد.

دکتر مجید جامی الاحمدی ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه با اعلام این خبر افزود: به منظور توانمندسازی اعضای محترم هیات علمی دانشگاه کتابخانه مرکزی و مرکز نشر و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با همکاری مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد کارگاه آموزشی « انتخاب نشریه مناسب برای انتشار مقالات علمی »  را با تدریس سرکار خانم دکتر زهره عباسی، ریاست محترم مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردو.سی مشهد، در تاریخ چهارشنبه 22 دی ماه  1400 ساعت 12 الی 14 برگزار نمود.

مباحث مطرح شده در این کارگاه شامل: تعریف مقاله، انواع مقاله، مقالات پژوهشی، پارامترهای موثر در انتخاب نشریه، ضریب تاثیر، سایماگو و انتخاب نشریه، نشریات جی سی آر، شاخص های انتخاب نشریه و نشریات جعلی و ... بودند.

ضمناً جهت دریافت  پاور این کارگاه کلیک نماید.

نظر شما :