حضور مرکز نشر دانشگاه در دومین نمایشگاه مجازی کتاب

انتشارات دانشگاه بیرجند در دومین نمایشگاه مجازی کتاب شرکت نمود. این نمایشگاه  که با هدف عرضه مستقیم کتاب بین ناشر و مخاطب و همچنین تحقق عدالت فرهنگی، توزیعی و دسترسی به کتاب و آثار مکتوب برگزار شد، بیش از 2000 ناشر و بالغ بر 80 هزار نفر برای خرید کتاب ثبت نام نموده اند.

نمایشگاه مجازی به وسعت کشور ایران گسترده شده است و برخلاف نمایشگاه فیزیکی، هر فردی از هر نقطه کشور که اراده کند می‌تواند با مراجعه به سایت نمایشگاه و طی فرآیند خرید به کتاب دسترسی پیدا کند. مسئله دسترسی به منابع اطلاعاتی یکی از دغدغه‌های ناشران و مخاطبان است، نمایشگاه مجازی کتاب با حذف بعد مسافت و محدودیت‌های زمانی این امکان را برای مخاطبان رقم زده است. نمایشگاه مجازی کتاب به مطالبه جدی صنعت نشر تبدیل شده تا ناشران کتاب‌هایی را که تولید کرده‌اند به دست مخاطبان خود برسانند.

نشانی غرفه مرکز نشر دانشگاه بیرجند در این نمایشگاه به شرح ذیل است:

نظر شما :