نکات و موارد قابل توجه کاربران در بخش امانت

۰۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۷۲ اطلاعیه

قابل توجه کاربران گرامی

1. خواهشمند است حتما از بازگشت کتاب خود توسط کتابدار در سیستم امانت مطمئن شوید. لازم است بازگشت کتاب توسط کتابدار در نرم افزار ثبت گردد. جهت اطمینان بیشتر حتما پروفایل عضویت خود را کنترل بفرمایید.
  2. کتاب به شخص دانشجو با ارائه کارت دانشجویی و به همکاران و اعضای محترم هئیت علمی با ارائه شماره عضویت امانت داده می شود.
  3. در صورتی که کتابی مشمول جریمه شده بایستی ابتدا جریمه فوق پرداخت و سپس کتاب جدیدی به امانت گرفته شود.
  4. خواهشمند است شماره همراه قابل دسترس به کتابدار ارائه بدهید تا در پروفایل ثبت گردد و کتب تاخیری تان از طریق پیامک اطلاع رسانی گردد تا مشمول جریمه نگردید.
  5. کتب امانتی تا یکبار قابلیت تمدید دارند و کتب تاخیری مشمول تمدید نمی باشند.

هدف ما جلب رضایت شماست

کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی