قابل توجه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه

تغییر شناسه همانندجویی اعضای محترم هیات علمی

۱۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۸ کد : ۱۹۹۲۸ اطلاعیه

باطلاع اعضای محترم هیات علمی دانشگاه می رساند از اوایل مردادماه، شناسه همانندجویی تمامی اعضای هیات علمی تغییر یافته است، لذا با توجه به اینکه هنگام ثبت درخواست همانندجویی پیشنهاده (پروپوزال) یا پارسا (پایان نامه و رساله) توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیاز به شناسه همانندجویی استاد راهنما می باشد، ضروری است اساتید محترم به سامانه همانندجو به نشانی اینترنتی  tik.irandoc.ac.ir  مراجعه و پس از ورود به سامانه شناسه همانندجویی جدید که بصورت مشکی پر رنگ در سمت راست صفحه قرار دارد را به دانشجو اعلام فرمایند.

لازم به ذکر است ثبت نام تمامی اعضای محترم هیات علمی فبلا توسط کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه انجام و نام کاربری (ایمیل) و گذرواژه ورود به سامانه همانندجو به ایمیل ارسال گردیده است. در صورت فراموشی گذرواژه می توانند از گزینه "گذرواژه ام را فراموش کرده ام" جهت بازیابی گذرواژه استفاده نمایند.

( ۳ )