دیدار رئیس دانشگاه بیرجند با همکاران کتابخانه مرکزی و مرکز نشر

۲۸ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۱ کد : ۲۱۱۳۰ اخبار اطلاعیه
همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند به همراه حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن دیدار با همکاران کتابخانه مرکزی و مرکز نشر با اهدای گل از خدمات آنها قدردانی کرد.

به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی روز چهارشنبه 1401/08/25 آقای دکتر احمد لامعی گیو، ریاست محترم دانشگاه بیرجند به همراه حجت الاسلام و المسلمین آقای محمدعلی جعفری ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  با حضور در کتابخانه مرکزی و مرکز نشر ضمن اهدای گل  و تبریک هفته کتاب و روز کتابدار از خدمات همکاران کتابخانه تشکر و قدردانی کردند. ریاست محترم کتابخانه مرکزی سرکار خانم دکتر زهرا علیزاده بیرجندی نیز ضمن تبریک روز کتابدار به همکاران این مجموعه  از تلاش های و خدمات آنان تشکر کردند.

( ۱ )