کارگاه شیوه نگارش مرور نوشته ها و پیشینه پژوهش برگزار شد

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۶ کد : ۲۱۵۳۲ اخبار اطلاعیه

کارگاه شیوه نگارش مرور نوشته ها و پیشینه پژوهش (ویژه دانشجویان) شنبه 1401/9/12 ساعت 14-12 در محل کارگاه اطلاع رسانی 2 کتابخانه مرکزی و مرکز نشر با تدریس جناب آقای دکتر محمود سنگری و حضور دانشجویان برگزار شد.

مفهوم و اهمیت پژوهش، ارتباط پیشینه پژوهش با پژوهش در دست انجام، انواع مرور نوشتار و پیشینه پژوهش ،چارچوب و مراحل تدوین پیشینه پژوهش و ساختار پیشینه پژوهش از جمله مباحثی بود که در این کارگاه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد. با در نظر گرفتن عواملی از قبیل الزام به انجام پژوهش در نظام آموزش عالی و از طرفی نبودن فهم درست در پیشینه پژوهش، عدم آموزش  و تمرین کافی در تدوین پیشینه پژوهش و عدم برقرار ارتباط لازم بین پیشینه پژوهش و خود پژوهش و...  لزوم برگزاری چنین کارگاهی برای دانشجویان را  ایجاب می کرد. امید است موارد و سرفصل های ارائه شده در این کارگاه بتواند پیش زمینه ای هرچند کوتاه از تدوین درست و اصولی و نظامند پیشینه پژوهش برای شرکت کنندگان  ایجاد کند.

نظر شما :