کارگاه آموزشی " تصحیح متون " برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۸ کد : ۲۴۲۲۶ اخبار

در راستای برگزاری کارگاه‌های آموزشی مربوط به نسخ خطی، روز یکشنبه 24 اردیبهشت ماه از ساعت 12-10 کارگاه آموزشی" تصحیح متون" با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر و زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه  و با تدریس سرکار خانم دکتر زهرا علیزاده بیرجندی و حضور دانشجویان رشته تاریخ و باستان شناسی و کارکنان موزه و مرکز اسناد در اتاق سمینار دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

ابتدا پیشینه نقد و تصحیح متون در تمدن اسلامی در سده نهم هجری و دوران صفویه مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه پیشینه تصحیح متون در هنر ،تصحیح و احیای نسخ خطی در دوره قاجار، گردآوری و روشهای ترتیب نسخ خطی، نوع خطوط به کار رفته در نسخ خطی، انواع آرایه ها در نسخ خطی ،انواع کاغذ در نسخ خطی ،جلد و انواع آن در نسخ خطی از جمله مباحث مورد بحث و بررسی در این کارگاه بود.

جهت مشاهده محتوای کارگاه کلیک نمایید.

آخرین ویرایش۱۳ خرداد ۱۴۰۲

نظر شما :