برگزاری چهارمین نشست مرکز حفظ و احیاء میراث مکتوب شرق کشور

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۶ کد : ۲۴۷۳۳ اخبار

چهارمین جلسه مرکز حفظ و احیاء میراث مکتوب شرق کشور ساعت 7 صبح روز شنبه 31 تیرماه در محل اتاق ریاست محترم دانشگاه برگزار گردید.

در آغاز جلسه خانم دکتر زهرا علیزاده بیرجندی ضمن عرض خیرمقدم به آقای دکتر ولوی، گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده در راستای تأسیس مرکز احیاء و حفظ میراث مکتوب شرق را ارائه نمود. در ادامه جلسه آقای دکتر ولوی به بیان محاسن این مرکز جهت آشنایی با پیشینه تاریخی این منطقه و انتقال به نسل آینده پرداختند و فرمودند به این مرکز نه فقط نگاه اداری و دانشگاهی بلکه می بایست نگاهی ملی و تاریخی داشت. همچنین ایشان با تاکید بر اجرایی و عملیاتی شدن اهداف این مرکز، گام های اساسی و مهم جهت تسریع این روند را برشمرد:

1. ایجاد تشکیلات و تعیین مدیر مرکز جهت پیگیری امور مربوط به مرکز.

2. ارائه طرح اساسنامه جهت تصویب در اولین جلسه هیأت امنا.

3. پیگیری های امور مربوط به مرکز در وزارت علوم جهت حمایت و تخصیص بودجه.

4. تأمین اعتبارات مالی و حمایت مسئولین ذیربط در دانشگاه و وزارت علوم و دیگر مراجع ذیربط.

5. ایجاد هسته تبلیغات و اطلاع رسانی سنجیده و دقیق از طریق ارتباط با رسانه و مطبوعات ، گروه های مجازی و ارتباط با بزرگان خاندان ها.

در پایان جلسه به صورت ذیل نتیجه گیری و در ساعت 8:15 صبح همان روز خاتمه یافت.

1. خانم دکتر زهرا علیزاده بیرجندی به عنوان مدیر مرکز پیشنهاد شد که به اتفاق آراء اعضای حاضر قرار گرفت و مقرر شد ریاست محترم دانشگاه حکم ایشان را صادر نمایند.

2. قول حمایت و مساعدت ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم حوزه پژوهش،فناوری و نوآوری.

آخرین ویرایش۰۲ مرداد ۱۴۰۲

نظر شما :