کارگاه "آشنایی با نمایه های بین المللی مجلات" برگزار گردید

کارگاه "آشنایی با نمایه های بین المللی مجلات" در روز یکشنبه 5 آبان ماه از ساعت 12 الی 14 در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی با حضور مدیران مسئول، سردبیران و نمایندگان مجلات دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این جلسه، دکتر محمود سنگری (عضو هیئت علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی و مدیر مرکز علم سنجی دانشگاه) با تأکید بر این که نشریات چشم و چراغ دانشگاه هستند، به بررسی مکانیسم های علمی انتشار در مجلات، کارکردهای اصلی مجلات، مشکلاتی که پژوهشگران در رابطه مجلات با آن روبرو هستند، اشاره کرده و راهکارهایی برای از بین بردن مشکلات بیان کردند. در ادامه به بررسی فرآیندها و فرم های مدنظر پایگاههای اطلاعاتی (دوآج، اسکوپوس) برای ثبت اطلاعات مجلات اشاره شد. در پایان به این موضوع تأکید شد که مرکز علم سنجی دانشگاه، با سردبیران، مدیران مسئول و اعضای هیئت تحریریه مجلات دانشگاه، همکاری خواهد داشت که در پایگاه های اطلاعاتی معتبر، نمایه سازی شوند.

نظر شما :