کارگاه آموزشی مشارکت اجتماعی و گذار به توسعه اقتصادی : نگاهی به تجربه فنلاند در راستای شعار سال برگزار شد

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۹ کد : ۲۸۴۰۵ اخبار اطلاعیه

کارگاه آموزشی " مشارکت اجتماعی و گذار به توسعه اقتصادی : نگاهی به تجربه فنلاند " روز چهارشنبه 20 تیر از ساعت 11:45 تا  13  آذر در سایت اطلاع رسانی 1 کتابخانه مرکزی و مرکز نشر با حضور سرکار خانم دکتر  سمیه حمیدی عضو محترم هیأت علمی دانشگاه بیرجند  و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه کشور فنلاند به عنوان یکی از کشورهایی که با راهکارهای نوین اقتصادی روند توسعه اقتصادی را طی کرده معرفی و مورد واکاوی قرار گرفت . شاخص‌های اقتصاد بنیان کشور فنلاند از قبیل اقتصاد دانش بنیان، هزینه‌کردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، سیاست‌های علم و فناوری، جهانی سازی و خروجی ها و  اثرات آن مورد بررسی قرار گرفت. سپس جدول مقایسه‌ای شاخص‌های اقتصاد بنیان بر اساس نظریه اسمیت بررسی شد. عوامل مؤثر بر گذار به اقتصاد دانش بنیان از دیگر موارد مطرح شده در این کارگاه بود. پایش و ارزیابی سرمایه گذاری ها و آینده نگاری در فنلاند، نقاط تمرکز سیاست نوآوری و معیارهای گذار به اقتصاد دانش بنیان ( از سال 1960 – 2000) از جمله موارد مورد بررسی در ادامه برگزاری کارگاه بود.

لینک محتوای کارگاه

آخرین ویرایش۲۲ مرداد ۱۴۰۳