اهدای کتاب توسط دکتر احمد خامسان و سرکار خانم دکتر رویا عقیلی به کتابخانه مرکزی و مرکز نشر

۰۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۹ کد : ۲۸۶۳۴ اخبار
آقای دکتر احمد خامسان و سرکار خانم دکتر رویا عقیلی تعداد ۴۱۹ جلد کتاب فارسی و لاتین از کتابخانه شخصی خود را به کتابخانه مرکزی و مرکز نشر اهداء کردند.

آقای دکتر خامسان عضو محترم هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه بیرجند و سرکار خانم دکتر عقیلی ریاست محترم اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در راستای سنت حسنه اهدای کتاب، تعداد 419  جلد کتاب فارسی و لاتین از  کتابخانه شخضی خود را به کتابخانه مرکزی و مرکز نشر اهداء کردند. کتب اهدایی فوق الذکر جزء منابع درسی  بویژه  در حوزه روانشناسی، مشاوره و پزشکی بوده و مورد نیاز و استفاده دانشجویان و پژوهشگران می‌باشد. کتابخانه مرکزی ضمن قدردانی از  این اقدام فرهنگی؛ برای ایشان از درگاه خداوند منان آرزوی تندرستی و توفیق روزافزون مسئلت می‌نماید.

آخرین ویرایش۰۶ شهریور ۱۴۰۳

نظر شما :