اهدای ۲۷۰۰۰ جلد کتاب به اداره کل نهاد کتابخانه¬های عمومی استان و اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۲ کد : ۵۱۰۶ اخبار

27000 جلد از کتب کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه به اداره کل آموزش و پرورش و اداره کل نهاد کتابخانه­ های عمومی استان اهدا شد.

آقای دکتر مجید جامی الاحمدی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی با بیان این مسئله گفت: به منظور مشارکت عمومی در ارتقای جایگاه مطالعه و دانش افزایی و همچنین حضور فعال و موثر در رسیدن علوم به دست جویندگان آن و با شعار اهدای کتاب فرصت تبادل دانایی دانشگاه بیرجند دست به این اقدام خداپسندانه به منظور استفاده دانش آموزان در کتابخانه ­های مدارس و همچنین طالبان علم در کتابخانه­ های عمومی استان زده است.

وی همچنین اشاره کرد: کتب اهدایی در زمینه های مختلف علمی بوده و امید است این منابع مورد استفاده و بهره­ برداری جامعه استفاده کننده واقع شود.

آخرین ویرایش۱۱ آبان ۱۳۹۸