برگزاری نمایشگاه کتاب با بیش از ۱۰۰۰ عنوان کتاب

از تاریخ 18 لغایت 29 آبان ماه در محل کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه نمایشگاه کتاب برگزار خواهد شد. آقای دکتر جامی الاحمدی رئیس کتابخانه مرکزی با بیان این مسئله گفت: به منظور ارج نهادن به ساحت مقدس کتاب و کتابخوانی و همچنین کمک به جویندگان علم جهت دانش­ افزایی همه ساله کتابخانه مرکزی دانشگاه با برپایی نمایشگاه کتاب و همچنین جلسات کافه کتاب سعی در افزایش فرهنگ کتابخوانی در بین دانشجویان را دارد.

این نمایشگاه شامل کتاب­های عمومی، روانشناسی، پزشکی، مذهبی، تاریخی، ادبیات، کودکان و غیره می­باشد. که از تاریخ 18/8/1398 الی 29/8/1398 در این کتابخانه برگزار خواهد شد.

کلیه کتب موجود با پنجاه درصد تخفیف روی جلد به متقاضیان واگذار خواهد شد. ضمناً مراجعین محترم می­توانند با ارائه کتب مستعمل و کاغذ باطله کتاب­های نو موجود را دریافت کنند.