نمایشگاه کتاب با ۵۰ درصد تخفیف در کتابخانه مرکزی افتتاح شد

صبح روز شنبه 98/8/18 با حضور مدیر محترم فرهنگی دانشگاه جناب آقای دکتر زنگویی و ریاست انتشارات و کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی و جمعی از همکاران دانشگاهی نمایشگاه کتاب افتتاح گردید.کتب موجود با پنجاه درصد تخفیف به علاقه ­مندان عرضه می­شود ضمناً کتب کهنه وکاغذ باطله خریداران با کتب موجود معاوضه می­گردد.

دکتر مجید جامی الاحمدی ریاست کتابخانه مرکزی ضمن بیان اینکه یکی از ارکان ترویج فرهنگ مطالعه در دسترس قرار گرفتن کتاب است، ابراز داشت: در همین راستا نمایشگاه کتاب به مناسب هفته کتاب و کتابخوانی در کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه گشایش یافت تا این امر بتواند به توسعه هر چه بیشتر فرهنگ مطالعه منتهی شود.

وی ضمن بیان اینکه بالغ ‌بر هزار عنوان کتاب در این نمایشگاه به نمایش گذاشته ‌شده است، افزود: کتاب در بخش‌های مختلف مذهبی، روانشناسی، تاریخی، کودک و نوجوان، ادبیات، رمان و غیره را در بردارد. مدت نمایشگاه تا 98/8/29 و زمان بازدید از نمایشگاه 9 صبح تا 16 بعدازظهر خواهد بود.

( ۳ )