برگزاری شب فرهنگی در نمایشگاه بین المللی کتاب استان خراسان جنوبی

شب فرهنگی در نمایشگاه بین المللی کتاب استان

پاتوق کتاب با طعم لذت ( پنجمین جلسه کافه کتاب کتابخانه مرکزی )

در شب فرهنگی نمایشگاه بین المللی کتاب استان که از سوم تا هشتم آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی کتاب واقع در جاده علی آباد برگزار خواهد شد کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه جلسه معرفی و تحلیل کتاب را خواهد داشت.

رئیس کتابخانه مرکزی دکتر مجید جامی الاحمدی ضمن ابراز این خبر اعلام کرد: به منظور توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین تمام اغشار جامعه جلسه کافه کتاب در محل این نمایشگاه برگزار خواهد شد. وی در ادامه اشاره کردکه جهت توسعه و نهادینه شدن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی عمومی، ناشران و کتاب فروشی­ها هم به نوبه خود نقش بسیار موثری در اشاعه فرهنگ کتابخوانی می­توانند ایفا کنند. میزان توجه ناشران به تمایلات و نیازهای خوانندگان، رعایت استانداردهای چاپ و نشر و هم چنین گسترش قلمرو نمایش، معرفی و توزیع کتاب توسط کتاب فروشی­ها و مراکز تحقیقاتی مطابق با نیازمندی کتابخوانان از جمله عوامل اثرگذار در گرایش مردم به سمت و سوی مطالعه می­‌باشد.

( ۲ )