اطلاعیه ثبت نام حضوری دانشجویان نوورود کارشناسی دانشگاه بیرجند

ضمن عرض سلام و خوشامد به پذیرفته شدگان محترم کنکور سراسری و سوابق تحصیلی، قبولی در آزمون و ورود شما به دانشگاه بیرجند را تبریک عرض نموده، برایتان موفقیت و سرافرازی در تمامی مراحل زندگی را آرزو می‌کنیم.

به اطلاع شما عزیزان میرساند ثبت نام و تحویل حضوری مدارک بر اساس زمانبندی جدول زیر انجام خواهد شد:

تاریخ مراجعه حضوری ترتیب الفبایی (حرف اول نام خانوادگی)
شنبه ۹ مهر الف تا چ
یکشنبه ۱۰ مهر ح تا س
دوشنبه ۱۱ مهر ش تا ل
سه شنبه ۱۲ مهر م تا ی

نکات مهم:

۱- ثبت نام حضوری و تحویل مدارک خواسته شده الزامی است و عدم مراجعه پذیرفته شده در تاریخ های قید شده در جدول فوق به منزله انصراف از تحصیل تلقی خواهد شد.

۲- ثبت نام حضوری مستلزم طی تمامی مراحل ثبت نام غیرحضوری و آپلود مدارک درخواستی در سامانه پویا است. پذیرفته شدگان محترم برای پرهیز از معطلی در ثبت نام حضوری حتماً به این مهم توجه داشته باشند.

۳- در روزهای ثبت نام حضوری، اولویت ثبت نام با ترتیب الفبایی قید شده در جدول فوق خواهد بود. خواهشمند است از مراجعه به دانشگاه بیرجند در سایر روزها خودداری فرمایید.

۴- پذیرفته شدگان دانشکده فنی فردوس برای ثبت نام حضوری باید به دانشکده مزبور در شهرستان فردوس به آدرس " فردوس، بلوار حضرت ولی عصر، بلوار شهید فهمیده، خیابان شهامت، دانشکده فنی و مهندسی فردوس" مراجعه کنند.

۵- ثبت نام پذیرفته شدگان آموزشکده کشاورزی سرایان صرفاً در دانشگاه بیرجند انجام خواهد شد. پذیرفته شدگان آموزشکده مزبور از مراجعه به سرایان جداً خودداری فرمایند.

۶- مدارک لازم برای ثبت نام حضوری به شرح زیر است:

• مدارک هویتی: اصل و دو نسخه کپی از صفحات شناسنامه، کارت ملی، شش عدد عکس تمام‌رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری
  • مدرک نظام وظیفه: اصل مدرک نظام وظیفه (کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، ترخیص از خدمت (برای پذیرفته‌شدگان درحال خدمت) یا مراجعه به سامانه epolice.ir و اخذ تأییدیه اولیه شرایط مشمول و به همراه داشتن پرینت تأییدیه اولیه)
  • مدارک تحصیلی بر اساس جدول زیر:
نام نظام آموزشی مدارک لازم
نظام قدیم آموزش متوسطه یا نظام آموزشی جدید (۶-۳-۳)
  • دیپلم کامل متوسطه (یا گواهی مدرک تحصیلی متوسطه)
  • کارنامه فارغ التحصیلی متوسطه
  • گواهی سال ما قبل و دو سال ماقبل دیپلم (نظام قدیم)
نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی
  • اصل مدرک یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی
  • ریزنمرات پیش دانشگاهی