نشست تخصصی ورزش بانوان به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و روز دانشجو مورخ سه شنبه ۱۳۹۹/۰۹/۱۸، ساعت ۱۲ الی ۱۴ به صورت مجازی برگزار شد.

نشست تخصصی ورزش بانوان به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و روز دانشجو سه شنبه مورخ 1399/09/18، ساعت 12 الی 14 با سخنرانی دکتر سیده عذرا میرکاظمی؛ دکتر مرضیه ثاقب جو و دکتر مهتاب ناصح اعضاء هیات علمی گروه علوم ورزشی و با حضور مهندس نفیسه نخعی؛ مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی و سیده اعظم اسلامی معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان به صورت مجازی برگزار شد. در این نشست که با مشارکت 50 نفر از بانوان برگزار گردید، در خصوص ضرورت ورزش به ویژه برای بانوان در ایام شیووع بیماری کووید 19؛ از مبانی روانی؛ اجتماعی؛ فیزیولوژی؛ تغذیه و نیز پروتکل های ورزش در منزل بحث و تبادل نظر صورت گرفت.