اعزام دانشجویان پسر به پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

۰۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۲ کد : ۱۹۷۹۴ اخبار اخبار دانشجویی
دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند به پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور اعزام شدند.

کاروان اعزامی دانشجویان پسر به پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با حضور 23 ورزشکار در رشته‌های شطرنج، آمادگی جسمانی، هندپلو ، دارت و هفت سنگ به رقابت با دانشجویان سایر دانشگاه‌ها خواهند پرداخت.
پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به
میزبانی دانشگاه شهرکرد از 2 لغایت 5شهریور ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌‌شود. سرپرستی ورزشکاران پسر تیم‌های ورزشی دانشگاه بیرجند در این مسابقات بر عهده دکتر علی ثقه الاسلامی است.