برگزاری مسابقه آمادگی جسمانی ویژه دانشجویان دانشگاه های سراسر استان به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۳ کد : ۲۱۹۸۳ اخبار اخبار هیأت
مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانشجویان دانشگاه های سراسر استان به همت هیأت ورزش های دانشگاهی استان خراسان جنوبی مورخ ۲۳ آذر ماه (دانشجویان دختر ) و ۲۴ آذر ماه( دانشجویان پسر) در محل سالن فجر دانشگاه بیرجند برگزارشد.

این مسابقات با حضور دکتر سیده عذرا میرکاظمی رئیس هیأت ورزش های دانشگاهی استان خراسان جنوبی و دکتر مهتاب ناصح دبیر هیأت ورزش های دانشگاهی استان و  مریم مهرجو سرداور مسابقات  ولیلا آکار مسئول برگزاری  و داور مسابقات و همچنین تعداد 34 نفر دانشجو دختر شرکت کننده مورخ 23 آذر برگزار گردید. همچنین مسابقات آمادگی جسمانی در بخش برادران با حضور 12 نفر شرکت کننده و علی دادگر سرداور مسابقات مورخ 24 آذر ماه برگزار شد.

در این مسابقات سحر مهدی پور از دانشگاه بیرجند مقام اول ، مهلا برزگران از دانشگاه آزاد مقام دوم و زهرا محبتی از دانشگاه بیرجند مقام سوم را کسب کردند.
در بخش برادران محمد جواد روهنده از دانشگاه بیرجند مقام اول، حمید دستورانی از دانشگاه بیرجند مقام دوم و فاران طالب الحق از دانشگاه بیرجند مقام سوم را کسب نمودند.