برگزاری مسابقات بسکتبال ۳نفره ویژه دانشجویان دختر

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۹ کد : ۲۲۲۷۳ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات بسکتبال ۳*۳ نفره دانشجویان دختر دانشگاه، با حضور ۲۲ دانشجو با شرکت ۶ تیم از مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۲۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۹/۳۰ در محل سالن کوثر برگزار گردید.

در این مسابقات تیم  پیشرو (رکسانازاهدی،فاطمه زهرا مصلحی،زهرا بهادر،شکیبامالکی) مقاو اول و تیم صاعقه (سحرمهدی پور ،ساجده بیضایی،کوثر قلی نژاد)مقام دوم و تیم های پدیده(سلیمانی،النجی،عبدالله زاده) و امید (مرتضوی،سیگاری،شاهرانده،نخعی) مقام سوم مشترک را  کسب کردند.
مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور سرکار خانم مرکی (سرپرست اجرایی ) صفیه ادیبان (سرپرست فنی)، نسرین حیدری مسئول برگزاری مسابقات و مقام آوران در روز سه شنبه ۱۴۰۱/۰۹/۲۹ برگزار شد.
شایان ذکر است خانم ها نوش آفرین اربابی و کبری ایوبی از داوران برجسته هیأت بسکتبال استان وظیفه قضاوت این مسابقات را برعهده داشتند.
در پایان مراسم ساجده بیضایی (عضو تیم صاعقه) با ثبت ۲۷ امتیاز به نام خود به عنوان خانم گل، رکسانا زاهدی (عضو تیم پیشرو) به عنوان فنی ترین بازیکن و فاطمه سلیمانی (عضو تیم پدیده) به عنوان بازیکن اخلاق مسابقات بسکتبال سه نفره دانشجویان معرفی شدند.

آخرین ویرایش۱۲ دی ۱۴۰۱