برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی و طناب زنی دانشجویان دختر جشنواره ورزش های همگانی استانی

۱۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۰:۴۱ کد : ۲۲۹۸۲ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات آمادگی جسمانی و طناب زنی جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه های استان مورخ شنبه ۶ اسفند در محل سالن کوثر به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در مسابقات آمادگی جسمانی تیم دانشگاه بیرجند( مطهره مرتضوی، حنانه نخعی، زهرا زمین کشت) به مربیگری ملیکا مودی و سرپرستی حمیده مرکی مقام اول و تیم دانشگاه فرهنگیان امام سجاد (ع) (زینب دشتی، مطهره نوروزی نژاد، زهرا عباسی) به مربیگری محبوبه اعتصامی و سرپرستی فاطمه کریم زاده مقام دوم و دانشگاه جامع علمی کاربردی ( مریم علی پور) به سرپرستی مریم فرهمند مقام سوم را کسب کردند.

در مسابقات طناب زنی تیمی دانشگاه بیرجند ( زهرا عبدالهی، فاطمه نجمی پور و فاطمه خسروی) به مربیگری فاطمه گنجی و سرپرستی حمیده مرکی  مقام اول و دانشگاه پیام نور ( فاطمه احسانی مقدم) به مربیگری و سرپرستی ریحانه واله مقام دوم را کسب کردند.

در مسابقات طناب زنی انفرادی فاطمه نجمی پور از دانشگاه بیرجند مقام اول، فاطمه احسانی مقدم از دانشگاه پیام نور مقام دوم و زهرا عبدالهی از دانشگاه بیرجند مقام سوم را از آن خود کردند.