کسب مقام اول توسط دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در مسابقات جودو استان خراسان جنوبی به مناسبت گرامیدا

۲۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۵ کد : ۲۳۱۸۴ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات جودو دانشجویان دختر به مناسبت گرامیداشت روز جوان در محل خانه جودو استان در اسفند ماه ۱۴۰۱ با شرکت ۷۰ نفر برگزار گردید.

در این مسابقات 11 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند شرکت کردند و مرضیه سبزه کار در وزن +80 کیلوگرم مقام اول، مریم نارویی +54 کیلوگرم مقام اول، فاطمه غلامی +48 کیلوگرم مقام اول، مهدیه یوسفی +60 کیلوگرم مقام اول، بهار محمودی +48 کیلوگرم مقام دوم، مریم مرادی نیا +44 کیلوگرم مقام دوم، الهه خاقدادی +48 کیلوگرم مقام سوم، فاطمه خزاعی +44 کیلوگرم مقام سوم، زکیه شریعت زاده +70  کیلوگرم مقام سوم، را از آن خود کردند. همچنین دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند به مربیگری فاطمه خسروی و سرپرستی حمیده مرکی در این مسابقات شرکت کردند.