کسب مقام پنجم توسط تیم هندپلو دانشجویان دختر در ششمین المپیاد ورزش های همگانی

۲۹ تیر ۱۴۰۲ | ۰۲:۱۱ کد : ۲۴۶۸۵ اخبار اخبار دانشجویی
ششمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک از تاریخ ۱۹ لغایت ۲۶ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد.

تیم هندپلو دانشگاه بیرجند با حضور سمانه مهرور، سعیده پیروز، ساجده بیضایی، فاطمه زهرا مصلحی، محدثه شخمگر به مربیگری حمیده مرکی و سرپرستی زهرا پارسا در ششمین المپیاد ورزش های همگانی شرکت کردند.

در بازی اول  با امتیاز ۳۲_۸  در رقابت با دانشگاه شیراز برنده اعلام گردید و در بازی با تیم هندپلو دانشگاه علمی کاربردی تبریز و راهیابی تیم به دور یک هشتم با امتیاز ۲۵ گل زده برنده شد. در نهایت از بین ۱۶ تیم شرکت کننده در این مسابقات مقام پنجم تیمی را کسب کرد.
همچنین سرپرستی کل کاروان اعزامی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجنددر ششمین المپیاد ورزش های همگانی برعهده حمیده مرکی بود.