برگزاری اختتامیه مسابقات والیبال دانشجویان دختر

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۷ کد : ۲۶۴۷۸ اخبار اخبار دانشجویی
اختتامیه مسابقات والیبال دانشجویان دختر به مناسبت یلدا جشنواره پاییزه شنبه ۲ دی ۱۴۰۲ ، با حضور دکتر سیّد مرتضی موسوی معاون محترم دانشجویی در سالن فجر برگزار شد .

درپایان مسابقات، درجدول دوحذفی مسابقه در تاریخ 2 دی ساعت 19 بین تیم های خوابگاه صدف (تیم شادی ) و تیم خوابگاه امیر (تیم پردیس کشاورزی ) برگزار شد و با برد تیم شادی و راهیابی به فینال همراه بود. در فینال مسابقات ساعت 20 تیم های شادی و خوابگاه توحید به رقابت باهم پرداختند و درنهایت تیم خوابگاه توحید به کسب مقام قهرمانی دست پیدا کرد .همچنین تیم شادی نایب قهرمان این دوره از مسابقات شد و تیم پردیس کشاورزی مقام سوم مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر را کسب نمود .
در مراسم اختتامیه از تیم های مقام آور با حضور معاون محترم دانشجویی و زینب کهنسال سرپرست فنی مسابقات و مدرس فدراسیون والیبال و طاهره مجنونی داور، فاطمه عبادی داور، فاطمی داور ، حمیده مرکی ناظر فنی مسابقات تقدیر شد. در انتها پریشاد عبدالله زاده و ساجده بیضایی به عنوان فنی ترین بازیکنان انتخاب شدند.