برگزاری مسابقات تنیس روی میز انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور

مسابقات تنیس روی میز انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور به میزبانی دانشگاه بیرجند در محل سالن فجر برگزار می گردد.

مسابقات تیمی تنیس روی میز  انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور روز دوشنبه 17 بهمن 1402 به صورت دوره ای بین دانشگاه های فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، سمنان، بین المللی امام رضا (ع)، گرمسار و بیرجند برگزار شد. در این سری مسابقات دانشگاه بیرجند مقام اول تیمی ، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) مقام دوم، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه سمنان مقام سوم مشترک را کسب کردند.