کسب مقام توسط تیم ووشو دانشجویان دختر در مسابقات ووشو انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۲۶۹۶۰ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات ووشو انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور از روز یکشنبه۱۵ بهمن لغایت ۱۷ بهمن به میزبانی دانشگاه تربت جام برگزار شد.

مسابقات ووشو انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ورزش کشور بین دانشگاه های بیرجند، صنعتی شاهرود، فردوسی مشهد، بجنورد، نیشابور، موسسه آموزش عالی توس، موسسه آموزش عالی سناباد گلبهار برگزار گردید.
در این مسابقات دانشگاه بیرجند (دنیا هاشمی، مهدیه یوسفی نیا، بهار چمنی، یلدا اسماعیل زاده) به مربیگری فائقه سنجری و سرپرستی نازیلا دیوانی شرکت کردند و  در بخش انفرادی در وزن 65 کیلوگرم دنیا هاشمی مقام اول، وزن 57 کیلوگرم مهدیه یوسفی نیا مقام سوم، وزن 60 کیلوگرم بهار چمنی مقام دوم، ، 75 کیلوگرم یلدا اسماعیلی نژاد مقام دوم را از آن خود کردند. در بخش تیمی دانشگاه بیرجند مقام دوم را کسب کرد.