کسب مقام سوم تیمی توسط تیم والیبال دانشجویان پسر در مسابقات والیبال انتخابی کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

۰۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۶ کد : ۲۷۰۴۷ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات والیبال کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ ۱۶ بهمن لغایت ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد.

این مسابقات با حضور ۶ تیم از دانشگاه های بیرجند ، فردوسی مشهد ، بجنورد، دانشگاه بین المللی امام رضا، دامغان و اسفراین برگزار شد. تیم دانشگاه بیرجند به مربیگری مرتضی شربتدار و سرپرستی رامین رحمان پور با ۳ برد و ۱ شکست در ۴ مسابقه توانست عنوان سومی این مسابقات را از آن خود کند، همچنین دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)  مقام اول و دانشگاه فردوسی مشهد مقام سوم را کسب کردند.