کسب مقام توسط دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در دومین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان بین الملل

۰۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۲ کد : ۲۸۳۸۵ اخبار اخبار دانشجویی
دومین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان دختر بین الملل به میزبانی دانشگاه قزوین از تاریخ ۲۸ تیر لغایت ۵ مرداد ۱۴۰۳، برگزار شد.

در این مسابقات تیم شطرنج دانشگاه بیرجند (مینا زمانی، مرضیه کیان مهر، نذیره دانشیار، سمیه علیزاده) به مربیگری ریحانه نور محمدی و سرپرستی حمیده مرکی، موفق به کسب دومقام اول انفرادی توسط مینا زمانی و یک مقام ششم انفرادی و 2مقام دوم تیمی در ماده های برق آسا و بلیتس رشته شطرنج شدند.  تیم دارت دانشگاه بیرجند ( سلطنت اسدی، شیلا عیار، منیره ابراهیمی) به مربیگری حمیده مرکی مقام پنجم تیمی را کسب کردند. شایان ذکر است تیم های اعزامی دانشگاه بیرجند موفق به کسب مقام چهارم در بین ۳۰ دانشگاه شرکت کننده از دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اسلامی و وزارت علوم شد. همچنین سرپرستی کل کاروان اعزامی برعهده حمیده مرکی بود.

آخرین ویرایش۰۸ مرداد ۱۴۰۳