درخشش تیم تکواندو دختران دانشگاه بیرجند در مسابقات تکواندوی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دانشجویان دختر منطقه ۹ کشور

تیم تکواندو دختران دانشگاه بیرجند با کسب یک مقام اول، ۳ مقام دوم و ۲ مقام سوم در مسابقات تکواندوی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دانشجویان دختر منطقه ۹ کشور خوش درخشید.

مسابقات تکواندوی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور به میزبانی دانشگاه بجنورد، روز دوشنبه 28 بهمن برگزار شد. در این مسابقات غزاله یزدان‌پناه در وزن پنجم موفق به کسب مقام اول، زهرا محبتی در وزن سوم ، آرزو خردپیشه در وزن هفتم و مهلا برزگران موفق به کسب مقام دوم (پومسه)  و  فائزه نبی زاده در وزن ششم موفق به کسب مقام سوم شدند.
تیم تکواندو دختران دانشگاه بیرجند به سرمربی‌گری  فاطمه بزرگ و سرپرستی خانم فاطمه یاری نیز موفق به کسب مقام سوم تیمی این رقابت‌ها شد.

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه موفقیت دانشجویان دانشگاه بیرجند را در این دوره از مسابقات تبریک عرض می‌نماید.‏