نایب قهرمانی تیم دانشگاه بیرجند در مسابقات فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور

تیم فوتسال دانشگاه بیرجند در مسابقات فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور موفق به کسب مقام نایب قهرمانی این مسابقات شد.

این مسابقات به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد از 28 بهمن لغایت 3 اسفند 1398 برگزار شد.
در پایان این مسابقات تیم دانشگاه فردوسی مشهد، تیم دانشگاه بیرجند و تیم دانشگاه سمنان به ترتیب مقام های اول تا سوم  را به‌دست آوردند.

اعضای تیم دانشگاه بیرجند: ناهید حسنی، زهره اکبری، فاطمه میرانی مقدم، فاطمه قنبری، مطهره محمدی، مریم زارع دوست، راضیه رحمن پور، نسرین یوسفی، فاطمه مجیدیان، خاطره فروتن، فاطمه زهرا ترشابی
صفورا کدخدازاده مربیگری و زینب گلرنگی سرپرستی تیم دانشگاه بیرجند در این مسابقات را برعهده داشتند.

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه موفقیت دانشجویان دانشگاه بیرجند را در این دوره از مسابقات تبریک عرض می‌نماید.‏