پنج نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در زمره پژوهشگران یک درصد برتر جهان

اعضای محترم هیات علمی دانشکده علوم، جناب آقای دکتر زرین کوب، دکتر رییس السادات، سرکار خانم دکتر سوسن صادقی،  دکتر حیدرعلی رئیسی و سرکار خانم دکتر هما ملایی در حوزه های موضوعی  با ارائه مقالاتی در زمره پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.

مرجعیت علمی براساس تعداداستنادات صورت گرفته به پژوهش­های پژوهشگران تعیین می شود. استنادها بیانگر میزان استفاده از نتایج پژوهش های منتشر شده هستند. هر چقدر تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش های یک محقق بیشتر باشد، کیفیت پژوهش های وی بالاتر بوده و این پژوهش ها از طرف جامعه علمی بیشتر پذیرفته شده اند.

ESI برای انتخاب دانشمندان یک درصد برتر دنیا، تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش های محققان دنیا در ۱۰ سال اخیر را شمارش کرده و این محققان را در ۲۲ رشته موضوعی طبقه بندی می کند. سپس این محققان براساس تعداد استنادهای دریافتی به صورت نزولی مرتب سازی می شوند و یک درصد برتر از هر رشته به عنوان دانشمندان برتر انتخاب می شوند.

پایگاه اطلاعاتی شاخص‌های اساسی علم (Essential Science Indicators) شرکت Clarivate Analytics همچنین نشریات، موسسات، پژوهشگران، کشورها و حوزه های موضوعی را با ارائه مقالات برتر ( پراستناد و داغ) معرفی می نماید. مشخصات مقالات مذکور به شرح ذیل است.

University of Birjand

Sources

cited

1.

Zircon U-Pb age constraints from Iran on the magmatic evolution related to Neotethyan subduction and Zagros orogeny

Chiu, Han-Yi; Chung, Sun-Lin; Zarrinkoub, Mohammad Hossein; et al.

LITHOS Volume:  162    Pages:  70-87    Published:  MAR 2013

1.

Surface modified magnetic Fe3O4 nanoparticles as a selective sorbent for solid phase extraction of uranyl ions from water samples

Sadeghi, Susan; Azhdari, Hoda; Arabi, Hadi; et al.

JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS   Volume:  215    Pages:  208-216    Published:  MAY 15 2012

1.

Report on the 5th International Meeting of the IUGS Lower Cretaceous Ammonite Working Group, the Kilian Group (Ankara, Turkey, 31st August 2013)

Reboulet, S ; Szives, O; Aguirre-Urreta, B; Barragan, R; Company, M; Idakieva, V; Ivanov, M; Kakabadze, MV

Moreno-Bedmar, JA; Sandoval, J; Baraboshkin, EJ

Caglar, MK; Fozy, I; Gonzalez-Arreola, C; Kenjo, S

Lukeneder, A; Raisossadat, SN; Rawson, PF; Tavera, JM

CRETACEOUS RESEARCH  Volume:  50    Pages:  126-137    Published:  JUL 2014

1.

MicroRNA replacement therapy in cancer

Mollaei, Homa; Safaralizadeh, Reza; Rostami, Zeinab

JOURNAL OF CELLULAR PHYSIOLOGY    Volume:  234    Issue:  8    Pages:  12369-12384    Published:  AUG 2019

1.

Assessment of the chitosan-functionalized graphene oxide as a carrier for loading thioguanine, an antitumor drug and effect of urea on adsorption process: Combination of DFT computational and molecular dynamics simulation studies

Hasanzade, Z (Hasanzade, Zohre)1 ] Raissi, H (Raissi, Heidar)1 ]

JOURNAL OF BIOMOLECULAR STRUCTURE

DYNAMICS &

V. 37, issue 10, 2019, pages 2487--2497

Source: Clarivate analytics,Essential Science Indicators

واحد علم­ سنجی کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع­ رسانی ضمن عرض تبریک به دانشکده علوم امیدوار است که در آینده پژوهشگران بیشتری از دانشگاه بتوانند در میان پژوهشگران برتر قرار گیرند.

ضمناً به استحضار اعضای محترم هیات علمی می رساند جهت ارتقاء شاخص اچ (h-index) و بالابردن میزان استنادات به مقالات خود می توانید به بخش علم سنجی –  قسمت راهنماها در سایت کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع ­رسانی مراجعه فرمایید ( 33 کلید موفقیت برای افزایش استنادات و ارتقاء شاخص اچ).

( ۴ )

نظر شما :