خرید نزدیک به ۲ میلیارد ریال کتاب از ناشران داخلی در سال ۱۳۹۸

دکتر مجید جامی الاحمدی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه  با اعلام این خبر گفت: با همکاری گروه های محترم آموزشی دانشگاه در مجموع بیش از 5443 جلد کتاب برای کامل تر کردن مجموعه کتابخانه از نظر کیفی و کمی خریداری شده است. کتب خریداری شده در حوزه های موضوعی مختلف علوم به ارزش بیش از 1985000000 ریال تهیه شده است.

کتب مذکور شامل کتب فارسی، لاتین و عربی منتشر شده توسط ناشران داخلی است که مورد درخواست گروههای آموزشی بوده است.  لیست کتب درخواستی دانشکده ها پس از ارسال به این واحد با مجموعه کتابخانه چک شده و سپس لیست نهایی برای کارگزار جهت خرید ارسال شده است.

با خرید  این کتب از ناشرین داخلی منابع این کتابخانه به نحو مطلوبی ارتقاء یافته است. از این تعداد کتاب 5300 جلد به زبان فارسی،110 جلد لاتین و 33 جلد به زبان عربی می باشد.  در ضمن تعداد محدودی کتاب مرجع از ناشرین مربوطه خریداری شده است.

( ۱ )

نظر شما :