کسب مقام اول و دوم در مسابقات دارت قهرمانی دانشگاه های استان توسط دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۱ کد : ۱۵۰۸۸ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات دارت ویژه دانشجویان پسر دانشگاه های استان خراسان جنوبی همزمان با گرامیداشت هفته تربیت بدنی به میزبانی دانشگاه پیام نور و با همکاری هیات ورزش های دانشگاهی مورخ ۴ آبان ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

در این مسابقات مجید تاج الدینی مقام اول و محمد زمین کشت مقام دوم را کسب نمودند.همچنین تیم دارت دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند به سرپرستی رامین رحمان پور مسئول ورزش برادران در مسابقات شرکت کردند.

مسابقات دارت استانی دانشجویان دانشگاه های استان خراسان جنوبی بین 5 دانشگاه استان به میزبانی دانشگاه پیام نور با همکاری هیات ورزش های دانشگاهی 4 آبان ماه 1400 در محل کمیته دارت بیرجند برگزار شد.