کسب مقام قهرمانی توسط تیم فوتسال بسیج دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند در مسابقات قهرمانی بین دانشگاهی استان خراسان جنوبی

۲۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۱۶۰۸۶ اخبار اخبار دانشجویی
مسابقات فوتسال بین دانشگاهی استان خراسان جنوبی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و روز دانشجو، در محل سالن ورزشی دانشگاه پیام نور بین ۶ تیم از بین دانشگاه های استان برگزار شد و در مسابقه فینال دو تیم  دانشگاه بیرجند و دانشگاه فرهنگیان با حضور مسئولین بسیج شهرستان و ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای با هم به رقابت پرداختند.
کسب مقام قهرمانی توسط تیم فوتسال بسیج دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند  در مسابقات قهرمانی بین دانشگاهی استان خراسان جنوبی

در این مسابقات تیم بسیج دانشجویی دانشگاه بیرجند با نتیجه ۲ بر صفر از سد تیم دانشگاه فرهنگیان گذشت و عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرد. اسامی بازیکنان تیم به ترتیب؛ محمد افشاری،حجت یعقوبی،حمید رضایی،سید مرتضی حسینی،حسن منطقی، مجید فرجامی،سید حسین حسنی و به سرپرستی سید آرمان حسینی می باشد.