نکات مهم در اجرای طرح پایش سلامت کارکنان دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۰ (اطلاعیه شماره ۲)

۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۷ کد : ۱۶۵۷۲ اطلاعیه ها
  • آغاز طرح پایش سلامت جسم کارکنان از دوشنبه 20 دیماه 1400 طبق برنامه زمان بندی شده انجام خواهد شد.
  • طرح پایش سلامت جسم کارکنان از سال 92 همه ساله ( به استثناء زمان شیوع کرونا ) در دانشگاه بیرجند برگزار گردیده است. پس از انجام دو نوبت واکسیناسیون کارکنان به میزان 100%، مجوز شروع طرح در ایام کرونا از طرف هیئت رئیسه محترم صادر گردید.
  • جهت جلوگیری از تجمع غیر ضروری و به حداقل رساندن خطر ابتلا به کووید 19  نوبت دهی  جهت نمونه گیری روزانه 40 نفر انجام شده است.
  • ساعت نمونه گیری از هشت صبح شروع و روزانه دو ساعت ادامه خواهد داشت. قبل از ساعت هشت نمونه گیران در درمانگاه حاضر نخواهند بود.
  • جهت مشاهده لیست زمانبندی همکاران برای آزمایش اینجا کلیک کنید.
  • ناشتا بودن 11 تا 12 ساعت شرط نمونه گیری از همکاران  است.
  • برای دریافت آخرین خبرها، اطلاعیه های اداره بهداشت و درمان را در اتوماسیون، وبسایت و شبکه های اجتماعی دانشگاه دنبال نمایید.