ثبت‌نام دانشجویان نوورود سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

ستاد ثبت نام و استقبال دانشجویان نوورود دانشگاه بیرجند، قبولی در آزمون و ورود شما به دانشگاه بیرجند را تبریک عرض نموده، برایتان موفقیت و سرافرازی در تمامی مراحل زندگی را آرزو می‌کند.

پذیرفته شدگان عزیز، جهت سهولت در ثبت نام و شروع تحصیل در دانشگاه، موارد و اطلاعیه‌های ذیل که به تفکیک مقاطع تحصیلی آورده شده‌اند را به دقت مطالعه و مدنظر داشته باشید. توصیه می‌شود جهت صرفه جویی در زمان و انجام هر چه بهتر فرآیند ثبت نام، زمانبندی ها و مراحل ذکر شده در اطلاعیه‌ها را جدی گرفته، بطور دقیق بر اساس آنها برنامه‌های خود را تنظیم فرمائید. دانشگاه در قبال مراجعات خارج از برنامه زمانبندی که حق گروه دیگری از دانشجویان را ضایع می‌کند تعهدی نخواهد داشت.

لازم به توضیح است که بهترین مرورگر برای انجام ثبت نام مرورگر فایرفاکس (Mozilla Firefox) است. بالاخص در پرداخت های مالی و ارتباط با سامانه بانکها کمترین مشکلات در زمان استفاده از این مرورگر رخ میدهد. لذا توصیه اکید میشود از این مرورگر استفاده فرمایید.