فراخوان برگزاری کارگاه فرهنگی- مذهبی اقدامات فکری و اعتقادی امام صادق(ع) ویژه کارکنان دانشگاه

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۵۱ کد : ۸۴۵۵ اخبار اطلاعیه

امور دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات و همراهی کانون جوانان رضوی دانشگاه، به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع)، اقدام به برگزاری کارگاه فرهنگی- مذهبی با عنوان « اقدامات فکری و اعتقادی امام صادق(ع) نموده است. همکاران محترم علاقمند به شرکت در این کارگاه (2 ساعت) می توانند ضمن دریافت و بهره برداری از فایل صوتی سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی (در ادامه مطالب قابل دریافت می باشد، ) که با موضوع اقدامات علمی، فرهنگی و اعتقادی امام جعفر صادق (ع) می باشد، در آزمونی که از محتوای این سخنرانی در سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی طراحی گردیده است شرکت نمایند.

زمان شروع فرایند ثبت نام و آزمون این کارگاه از ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 28 خردادماه لغایت پایان وقت اداری روز شنبه 31 خردادماه 99 خواهد بود. ضمناً، ثبت نام در سامانه پویای دانشگاه بیرجند جهت صدور گواهی این کارگاه، الزامی می باشد.

دریافت فایل صوتی سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی

موضوع سخنرانی: اقدامات فکری و اعتقادی امام صادق(ع)

ثبت نام و شرکت در آزمون کارگاه