به مناسبت بیست و نهمین دوره هفته کتاب

گرامیداشت هفته کتاب در بیست و نهمین دوره هفته کتاب

گرامیداشت هفته کتاب در بیست و نهمین دوره هفته کتاب

کتاب، دروازه ای به سوی جهان گسترده دانش و معرفت است و ارائه کتاب های خوب، یکی از بهترین ابزارها برای به کمال رساندن انسان هاست و کسی که در این دنیای زیبا به زندگانی می پردازد، نمی تواند با دنیای کتاب بی ارتباط باشد. پس بیاییم با گرامی داشت این هفته و نام مبارک آن، با هدیه کتاب هایی به هم نوعان خود، در پروراندن دانش و کمال سهیم باشیم.

« جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم» شعاری است که برای هفته کتاب امسال انتخاب شده است. این شعار قابلیت انعطاف بالایی دارد و براساس شرایط امسال جامعه انتخاب شده است؛ زیرا ما می‌توانیم با کمک کتاب جای خالی گردش، جای خالی سفر، جای خالی مدرسه، جای خالی دانشگاه و جای خالی مهمانی را با کتاب خوب پر کنیم.

به همین مناسبت جلسه مجازی گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار سه شنبه 25 آبان ماه از ساعت 12- 14 در :

برگزار خواهد شد. حضور علاقه مندان موجب مزید امتنان است.

نظر شما :