تقدیر از عملکرد همیاران فعال سلامت جسم به مناسبت کسب عنوان «کانون برتر کشوری»

به مناسبت کسب عنوان «کانون برتر کشوری»، اداره بهداشت و درمان، در مراسمی از عملکرد همیاران فعال در حوزه بهداشت و سلامت جسم تقدیر کرد.

در جلسه ای که با هدف تقدیر از عملکرد و تلاش های همیاران فعال حوزه سلامت جسم در محل اداره بهداشت و درمان برگزار گردید، دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان ضمن تشریح اهم فعالیت های کانون همیاران سامت جسم، بیان داشت این کانون با فعالیت‌های متعدد و ارائه خدمات برجسته به دانشجویان، توانسته است جایگاه «کانون برترکشوری» را به خود اختصاص دهد. در ادامه برنامه های پیش روی کانون همیاران تشریح و اعضای کانون به بیان نظرات خود پرداختند. در پایان از عملکرد و تلاش همیاران فعال حوزه بهداشت و سلامت جسم با اهدای کارت هدیه تقدیر گردید.

شایان ذکر است کانون همیاران سلامت جسم دانشگاه در ارزیابی عملکرد کانون های دانشجویی سال 1401، موفق به دریافت عنوان «کانون برتر کشوری» و دریافت لوح تقدیر از سوی مدیر کل دفتر مشاوره سلامت و سبک زندگی وزارت عتف گردید.