۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۷ کد : ۱۱۸۹۲ اخبار

پنجمین نمایشگاه مجازی کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه با عنوان مشاهیر استان خراسان جنوبی افتتاح شد. ااستان خراسان جنوبی از دیرباز مهد علم و فرهنگ و هنر بوده است و در طول زمان مشاهیر، مفاخر و خدمتگزاران بی شماری را در دامان خود پرورانده است. در طول حیات اجتماعی و فرهنگی خطه قهستان، مردان و زنان نام آوری زندگی کرده اند که هر کدام به نوبه خود منشاء آثار و خیرات بسیاری بوده اند و صدها نفر دیگر از جمله فرزانگان این دیار بودند که در تاریخ ایران و جهان بخوبی درخشیده اند. در پنجمین  نمایشگاه مجازی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد  با موضوع «مشاهیر استان خراسان جنوبی»  سعی شده است تا برگزیده ای از مشاهیر و مفاخر این خطه (35 نفر)  معرفی گردند. مواردی از قبیل شرح مختصری از دوران تحصیلی و علمی، ذکر جوایز و افتخارات ملی و بین المللی و همچنین فعالیتهای علمی   پژوهشی این بزرگان از جمله مواردی  است که بدان پرداخته شده است. امید است این مجموعه توانسته باشد  گامی هرچند ناچیز و کوتاه در راه شناساندن و به تصویر کشیدن بزرگان و نام آوران این استان بردارد.

لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۲۹ آبان ۱۴۰۰