بازدید دانشجویان رشته  صنایع دستی

دانشجویان رشته صنایع دستی دانشکده هنر روز چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۹/۳۰ به منظور آشنایی با خدمات و بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی به سرپرستی دکتر خلیل نژاد ریاست محترم دانشکده هنر  از کتابخانه مرکزی و مرکز نشر بازدید کردند.

بازدید دانشجویان رشته  صنایع دستی دانشکده هنر روز چهارشنبه 1401/09/30  از بخشهای مختلف کتابخانه مرکزی و مرکز نشر

در این بازدید ابتدا ماهیت بخش امانت، نوع خدمات (اعم از امانت ،بازگشت،تمدید،رزرو ، شرایط عضویت و ... ) نحوه جستجوی منابع و... توسط مسئول محترم بخش امانت برای دانشجویان توضیح داده شد. سپس در بازدید از مخازن فارسی و  لاتین ، دانشجویان از نزدیک با نحوه چیدمان و رده بندی منابع در قفسه های مربوطه و نحوه یافتن منابع مورد نیازشان از مخزن آشنا شدند. در بازدید از بخش مرجع،پایان نامه ها   و نشریات توضیحاتی درباره ماهیت این بخش، نوع خدمات آن، شریط استفاده از منابع این بخش (اعم از کتب ، پایان نامه ها و نشریات) نحوه جستجوی در منابع مرجع مانند فرهنگ ها و دایره المعارف های عمومی و تخصصی توسط مسئول محترم بخش مرجع برای بازدید کنندگان داده شد. در ادامه دانشجویان از نزدیک با انواع کتب نفیس در حوزه هنر،صنایع دستی، نگارگری،خوشنویسی و ... آشنا شدند.

نظر شما :