برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی زنان در ریاضیات زادروز زنده‌یاد مریم میرزاخانی

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۱:۵۸ کد : ۱۲۹۹۰ اخبار دانشکده
روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۳۰ سخنرانی علمی "ریاضیات؛ کلید دنیای علم" توسط گروه ریاضی پردیس علوم پایه و با همکاری امور بانوان و خانواده دانشگاه برگزار گردید.

به مناسبت روز جهانی زن در ریاضیات و زادروز زنده­ یاد مریم میرزاخانی نشست علمی توسط گروه ریاضی دانشگاه بیرجند با حمایت دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این نشست که روز چهارشنبه بیست و دوم اردیبهشت 1400 در سامانه وبینار دانشگاه تشکیل شد، ابتدا دکتر نسیم نصرآبادی عضو هیأت علمی گروه ریاضی مختصری در مورد بیوگرافی مریم میرزاخانی اولین ایرانی برنده مدال فیلدز و تاریخچه این مدال توضیحاتی داد. در ادامه نشست، سخنرانی علمی با موضوع "ریاضیات؛ کلید دنیای علم" توسط دکتر نارسیس آفتاب کیانی پژوهشگر ارشد موسسه تحقیقاتی کارولینسکای سوئد ارائه شد. دکتر کیانی در این سخنرانی که با استقبال خوب شرکت کنندگان مواجه شد، بر کاربردهای ریاضی در سایر رشته های علوم و مهندسی تأکید کرده و به طور خاص در مورد کاربرد ریاضی در رشته های زیست شناسی و پزشکی مطالب ارزنده ای ارائه نمود.