راه اندازی مرکز مشاوره و پژوهش های آماری

۱۶ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۹ کد : ۴۰۰۲ اخبار دانشکده
راه اندازی مرکز مشاوره و پژوهش های آماری

به منظور فراهم آوردن بستری مناسب و تخصصی جهت مشاوره و خدمات پژوهشی در حوزه آمار و تحیلی­های مرتبط با آن، گروه آمار دانشکده علوم ریاضی و آمار با حمایت هیأت رئیسه و شورای کارآفرینی و ارتباط با صنعت اقدام به تأسیس مرکز مشاوره و پژوهش­های آمار نموده است.

این مرکز به سرپرستی دکتر محمد خراشادی­زاده عضو هیأت علمی گروه آمار در آزماسشگاه آمار واقع در بلوک B دانشکده علوم آماده ارائه خدمات به پژوهشگران، دانشجویان و دستگاه­های اجرایی دانشگاه و استان می­باشد. از برخی خدمات این مرکز می­توان به مشاوره در تنظیم طرح­های تحقیق (تعیین حجم نمونه – روش های نمونه گیری و...)، تحلیل آماری و بررسی فرضیات تحقیق، مشاوره آماری در تهیه و تنظیم طرح های پژوهشی و مقالات، ویراستاری علمی مقالات و کتابها در خصوص مباحث آماری، اجرا و همکاری در طرح های پژوهشی اولویت دار سازمان­ها، تدوین سالنامه آماری، تهیه و تنظیم جزوات آموزشی و تنظیم خبرنامه ها و بروشورهای آماری، برگزاری دوره های تخصصی آموزشی روش­های آماری مقدماتی و پیشرفته، برگزاری دوره های مقدماتی و پیشرفته آموزش نرم افزارهای تحلیل سری های زمانی و پانلی Eviews)  نرم افزارهای  تحلیل آماری (SPSS-R-SAS)، نرم افزارهای تحلیل معادلات ساختاری  (Lisrel - AMOS - Smart PLS نرم افزارهای تحلیل داده های کیفی (MaxQDA - NVivo نرم افزارهای تعیین حجم نمونه        (SPSS Sample Power- PASS) نام برد.

ضمناً لیست خدمات و سایر اطلاعات مورد نیاز در سامانه دانشکده علوم ریاضی و آمار به نشانی http://birjand.ac.ir/math/fa قابل دسترسی است.