برگزاری سخنرانی علمی با موضوع نقش واقعیت افزوده در آموزش مجازی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۹ کد : ۱۸۴۲۹ اخبار دانشکده

دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست سخنرانی علمی با موضوع"نقش واقعیت افزوده در آموزش مجازی" را در تاریخ 1401/2/21 برگزار کرد. در این سخنرانی علمی خانم دکتر الهام یوسفی روبیات عضو محترم هیئت علمی و مدیر محترم گروه محیط زیست به معرفی، کاربردها، مزایا و معایب این تکنولوژی جدید در آموزش پرداختند.

در این سخنرانی اشاره شد صرفاً آموزش تئوری آن هم به روش سخنرانی سال هاست که در کشورهای پیشرو در آموزش، منسوخ شده است. آموزش موفق در صورتی صورت می گیرد که انواع حواس افراد و نیز انواع هوش های چندگانه را دربرگیرد که با روش سخنرانی امکان پذیر نیست. دانش پژوهان نباید فقط شنونده و ناظر منفعل باشند. تکنولوژی ارزش افزوده از یادگیری گروهی و مبتنی بر تحقیق پشتیبانی می کند. تکنولوژی واقعیت افزوده هیجان و سرگرمی را به فعالیت های یادگیری اضافه می کند؛ بهبود درک محتوا، افزایش توجه، بهبود مشارکت دانش پژوهان با یکدیگر و نگهداری طولانی تر اطلاعات در حافظه را برخی از مزایای استفاده از واقعیت افزوده برشمرده است و پیش‌بینی می شود آینده آموزش الکترونیک در گرو پیشرفت این تکنولوژی باشد.

آخرین ویرایش۰۵ آذر ۱۴۰۲