راه‌های ارتباط مستقیم با مدیریت دانشجویی

۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۲۶۰۸ اخبار اطلاعیه

به اطلاع کلیه دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی می­رساند، صندوق ارتباط مستقیم با مدیریت دانشجویی، با هدف رفع مشکلات و موانع، همچنین رسیدگی به شکایات و استفاده از نقطه‌نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده شما عزیزان، در کلیه بلوک‌های خوابگاهی نصب گردیده است. همچنین دانشجویان عزیز می‌توانند ضمن مراجعه به سایت مدیریت دانشجویی از قسمت ارتباط مستقیم با مدیر دانشجویی، پیشنهادات و نقطه‌نظرات خود را به‌صورت الکترونیکی نیز ارسال نمایند. شایان ذکر است در پایان هر ماه، پس از جمع‌بندی کلیه نقطه‌نظرات، پیشنهادات و انتقادات، دانشجویان گرامی از طریق سایت مدیریت دانشجویی، در جریان اقدامات صورت‌گرفته قرار خواهند گرفت.

پیشاپیش از نقطه‌نظرات سازنده شما عزیزان به‌منظور کیفیت خدمات ارائه‌شده در حوزه مدیریت امور دانشجویی سپاسگزاریم.