با تلاش و پیگیری های دکتر مرادی نژاد و همکارانشان صورت پذیرفت؛

اخذ نمایه پایگاه استنادی بین‌المللی و معتبر Scopus مجله Journal of Horticulture and Postharvest Research

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۶۶۷۱ اخبار دانشکده

با تلاش و پیگیری های  مستمر دکتر مرادی نژاد و همکاران ایشان در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست نشریه انگلیسی گروه گیاهپزشکی و باغبانی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست  با عنوان:

Journal of Horticulture and Postharvest Reseach

به عنوان اولین نشریه از نشریات علمی دانشگاه بیرجند و همچنین نشریات دانشگاهها و مراکز پژوهشی استان خراسان جنوبی است که موفق به اخذ نمایه بین المللی Scopus شد.

ضمناً لینک پذیرش نشریه در نمایه اسکوپوس در سامانه نشریه قرار داده شده است و تازمان افزودن نشریه به لیست منابع اسکوپوس فعال و قابل نمایش خواهد بود.

دکتر فرید مرادی‌نژاد، دکتر امینی‌فرد و دکتر سیاری‌زهان اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند بعنوان اعضای هیأت تحریریه این نشریه از دانشگاه بیرجند هستند. باقی اعضای هیأت تحریریه این نشریه را اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های شیراز، گیلان . رفسنجان و ارومیه تشکیل می‌دهند.
 این نشریه در زمینه‌های گیاهان زراعی، میوه کاری، گل کاری، گیاهان زینتی و دارویی، بیوتکنولوژی، فیزیولوژی پس از برداشت، بسته‌بندی و انبارداری، تنش‌های محیطی و تغذیه فعالیت می‌کند.