مراسم روز درختکاری در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد.

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۶ کد : ۲۷۱۶۰ اخبار دانشکده

مراسم روز درختکاری روز شنبه ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ در محوطه جوار مسجد حضرت ولی عصر (عج) پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست برگزار شد.

در این مراسم که با حضور علیرضا نصرآبادی، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و همکاران ایشان، حجه الاسلام جعفری مسئول نهاد رهبری در دانشگاه بیرجند، دکتر حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، هیات رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان پردیس برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، و ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام پردیس، دکتر جهانی رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ضمن خیرمقدم به مهمانان این مراسم، هفته منابع طبیعی و روز درختکاری را تبریک گفتند.در ادامه پس از سخنرانی مسئول نهاد رهبری و مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری از تلاشگران فضای سبز پردیس کشاورزی، آقایان مهدی قدسی نیا و احمد قصایی با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه قدردانی شد و با کاشت نهال توسط حاضرین مراسم پایان یافت.

آخرین ویرایش۱۹ اسفند ۱۴۰۲