جلسه بررسی مسائل اداره تغذیه و لزوم ارائه خدمات مناسب نانوایی در معاونت دانشجویی دانشگاه بیرجند
جلسه بررسی مسائل اداره تغذیه و لزوم ارائه خدمات مناسب نانوایی در معاونت دانشجویی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه بررسی مسائل مرتبط با اداره تغذیه و نانوایی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۰۱، با حضور جناب آقای دکتر موسوی، معاون محترم دانشجویی، سرکار خانم دکتر حمیدی، مدیر محترم امور دانشجویی، بههمراه جناب آقای حسن خراشادیزاده، رئیس اداره تغذیه، و پیمانکار نانوایی دانشگاه، در دفتر معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار شد. در این نشست، موضوعات مهمی از جمله، رعایت موازین بهداشتی در نانوایی دانشگاه با توجه به افزایش دمای هوا، تأمین نان حجیم در وعده صبحانه و ارتقای کیفیت پخت نان به منظور افزایش رضایتمندی دانشجویان، مورد تأکید قرار گرفت. در این راستا، پیمانکار نانوایی متعهد شد تا با به کارگیری روشهای بهینه و نظارت مستمر، کیفیت خدمات ارائه شده به دانشجویان را بهبود بخشد. معاونت دانشجویی دانشگاه بیرجند با پیگیری مستمر اینگونه جلسات، درصدد است تا با رفع چالش های موجود، سطح خدمات تغذیه ای را به استانداردهای مطلوب برساند و گام مؤثری در جهت ارتقای رفاه دانشجویان برداشته شود.