جشنواره غذای سالم در هفته سراهای دانشجویی برگزار شد.
ه مناسبت هفته سراهای دانشجویی، جشنواره غذای دانشجویی سالم شامگاه سهشنبه، ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، در سالن زعفران دانشگاه و با مشارکت ۲۱ تیم دانشجویی از دانشجویان ساکن در سراهای صدف، توحید و گلستان در فضایی پویا و صمیمی برگزار شد. این جشنواره با اهداف ترویج فرهنگ تغذیه سالم در میان جامعه دانشجویی و معرفی الگوهای غذایی سلامتمحور، حفظ و معرفی میراث غذایی بومی مناطق مختلف ایران به عنوان بخشی از هویت ملی، تقریب فرهنگی از طریق آشنا کردن دانشجویان با آداب و رسوم غذایی اقوام مختلف و ارتقای مهارتهای زندگی دانشجویان در زمینه پخت غذاهای سالم و اقتصادی برگزار گردید.
دکتر سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه، در این رابطه اظهار داشت: این جشنواره فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم و تقویت روحیه مشارکت و همکاری میان دانشجویان است. این جشنواره تنها یک مسابقه آشپزی نبود، بلکه حرکتی آگاهانه برای ترویج سبک زندگی سالم، تقویت هویت ملی از طریق غذاهای بومی و ایجاد فضای تعامل بین دانشجویان از اقوام مختلف بود. ما قصد داریم این رویداد را به صورت سالانه و با گستردگی بیشتر ادامه دهیم. در پایان از تمامی عزیزانی که در این رویداد حضور یافتهاند، صمیمانه تشکر میکنیم.
در ادامه دکتر حمیدی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، ضمن سپاس و قدردانی از تمامی دانشجویان، داوران و دستاندرکارانی که این رویداد را با موفقیت برگزار کردند، اظهار کردند که پس از داوری و امتیازبندی نهایی توسط داور بینالمللی این رویداد، به تیمهای برتر جوایز نفیسی در اختتامیه هفته خوابگاه ها اهدا خواهد شد. همچنین، به رسم تقدیر، به تمامی شرکتکنندگان، هدایایی اعطا میگردد.