جشنواره غذای سالم در هفته سراهای دانشجویی برگزار شد.

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۴۰ کد : ۳۰۸۷۱ اخبار
تعداد بازدید:۲۷۹

ه مناسبت هفته سراهای دانشجویی، جشنواره غذای دانشجویی سالم شامگاه سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، در سالن زعفران دانشگاه و با مشارکت ۲۱ تیم دانشجویی از دانشجویان ساکن در سراهای صدف، توحید و گلستان در فضایی پویا و صمیمی برگزار شد.  این جشنواره با اهداف ترویج فرهنگ تغذیه سالم در میان جامعه دانشجویی و معرفی الگوهای غذایی سلامت‌محور، حفظ و معرفی میراث غذایی بومی مناطق مختلف ایران به عنوان بخشی از هویت ملی، تقریب فرهنگی از طریق آشنا کردن دانشجویان با آداب و رسوم غذایی اقوام مختلف و ارتقای مهارت‌های زندگی دانشجویان در زمینه پخت غذاهای سالم و اقتصادی برگزار گردید. 
دکتر سید مرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه، در این رابطه اظهار داشت: این جشنواره فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم و تقویت روحیه مشارکت و همکاری میان دانشجویان است. این جشنواره تنها یک مسابقه آشپزی نبود، بلکه حرکتی آگاهانه برای ترویج سبک زندگی سالم، تقویت هویت ملی از طریق غذاهای بومی و ایجاد فضای تعامل بین دانشجویان از اقوام مختلف بود. ما قصد داریم این رویداد را به صورت سالانه و با گستردگی بیشتر ادامه دهیم. در پایان از تمامی عزیزانی که در این رویداد حضور یافته‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنیم. 
در ادامه دکتر حمیدی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه، ضمن سپاس و قدردانی از تمامی دانشجویان، داوران و دست‌اندرکارانی که این رویداد را با موفقیت برگزار کردند، اظهار کردند که پس از داوری و امتیازبندی نهایی توسط داور بین‌المللی این رویداد، به تیم‌های برتر جوایز نفیسی  در اختتامیه هفته خوابگاه ها اهدا خواهد شد. همچنین، به رسم تقدیر، به تمامی شرکت‌کنندگان، هدایایی اعطا می‌گردد.

آخرین ویرایش۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴